fbpx
263

Ylös, ulos ja brunssille

Vihdoin se on koettu, ihka oikea Stadilainen brunssi. Hotelliaamiaisia on kyllä tullut kokeiltua, ihan riittämiin. Brunssin ajatus lähtee oikeasta kahvilasta, kattavasta ja maukkaasta aamiaisesta ja hyvästä seurasta. Lisäksi onhan se paikan etsiminen osa fiilistä. Päätimme siis puolison kanssa mennä sunnuntaibrunssille ja valitsimme tälle kerralle kohteeksi Goodpie Bakeryn kahvila Keitaassa Fleminginkadulla. Vaikka sunnuntain suhteellisen aikainen herääminen oli hieman haastavaa, oli se sen arvoista.

20120403-211046.jpg

20120403-211136.jpg

Seisovassa pöydässä oli tarjolla maukkaita leipiä, salaattia ja jälkiruokaa kakkuineen ja hedelmineen. Lisäksi brunssiin kuului muutama erityisannos, valittavana mm. possua, kokkelia, juustoja, muikkuja saaristolaisleivällä ja tofua nuudelien kera. Ja olihan tarjolla myös kahvia ja teetä. Maukasta settiä, mennään toistekin. Suosittelen!

Mitä mieltä sinä olet?