fbpx
263

Terveisiä Stadin keskustasta!

Nyt selvitetään missä on Stadin keskusta. Tähän blogaukseen olen pistänyt sijainnin, jossa itse ajattelen keskustan nykyään olevan. Kartta näkyvissä alhaalla.

Helsingin keskustan sijainnista ollaan montaa mieltä, varsinkin kolmen sepän patsaat ja rautatieasema eli steissi jakavat mielipiteitä. Minusta keskusta sijaitsee nykyään steissillä. Ennen se saattoi sijaita kolmen sepän patsaalla, mutta kyllä Kampin keskus vetovoimallaan sitä siirsi aina rautatieasemalle asti. Keskustan sijainti voi siis muuttua ajan myötä, se on siellä missä ihmiset liikkuvat, kohtaavat ja oleilevat merkittävästi, koko kaupungin solmukohta.

Mitä mieltä sinä olet?

Lisää aiheesta kertoo Helsingin Sanomat ja siellä voi – ainakin jonkun aikaa vielä – kertoa oman mielipiteesi keskustan sijainnista.

Mitä mieltä sinä olet?