fbpx
263

Stadin kesä on alkanut

Ilmassa on lupaus kesästä. Aurinko on paistanut jo ties monetta päivää ja lämpötilat melkein hellelukemissa. Puistot ja terassit ovat täyttyneet auringosta ja seurasta nauttivista ihmisistä. Monet työmatkailijat ovat ottaneet pyörän kulkuvälineekseen. Puistot loistavat vihreydellään. Turisteja virtaa kaupunkiin ja muutenkin elämää tapahtumaa näyttää riittävän. Sen huomaa, että Helsingistä on myös kesäkaupungiksi!

Monet kaupunginosien asukkaat järjestävät kylä-/kaupunginosajuhliaan. Kumpulan kyläjuhlat järjestetään nyt lauantaina. Tarkoituksena itse on tietysti näissä juhlissa pyöriä, Kumpulassa kun asutaan.

Arabian katufestivaalissa kävinkin pari viikkoa sitten ja Käpylän kyläjuhlat järjestettiin viime viikonloppuna. Ja näitä riittää. Uimastadionin maauimala aukesi pari viikkoa sitten ja Kumpulan maauimala avataan ensi viikon maanantaina. Ja Linnanmäki on ollut auki jo yli kuukauden päivät.

Aurinkoista kesää kaikille!

Mitä mieltä sinä olet?