fbpx
263

Vaalit lähestyy, vauhti kiihtyy

Viikko vielä ja sitten lokakuu. Kunnallisvaalikampanjani on oikein hyvässä vauhdissa. Meillä on mahtava tiimi tekemässä vaalityötä.

Politiikassa ei kukaan pärjää yksin, ja omalla kohdallani olen äärimmäisen innoissani siitä, että saan mukaani asiasta kiinnostuneita ihmisiä. Vaalikampanjassa mukana oleminen on hieno tilaisuus päästä mukaan vaikuttamaan, oppimaan uutta ja verkostoitumaan. Ja tottakai tämän tulee olla myös hauskaa! Rohkaisen siis tulemaan mukaan, aina on siis tilaa uusille tiimiläisille. Otamme avoimesti kaikki kiinnostuneet mukaan ja tekemistä löytyy kyllä kaikille halukkaille. Mikäli haluat mukaan tiimiin tsekkaa lisätietoja tiimi-sivulta ja täytä tämä lomake. Lomakkeen täyttäminen tulo ei tietenkään velvoita mihinkään!


Kuva Kim Korkkula

Mitä mieltä sinä olet?