fbpx
263

Kampanja ohi, lämpimät kiitokset

Lauantaina päätimme kunnallisvaalikampanjamme tyylikkäästi juuri ennen puolta yötä. Kunnallisvaalit ovat nyt omalta osaltani tehty. Nyt odotan nöyränä ja jännittyneenä vaalitulosta. Nämä kunnallisvaalit ovat olleet mahtava mahdollisuus päästä kokemaan ja tekemään aivan uskomatonta kampanjaa. Mukana on ollut kaikki mahtavat tyypit ja siitä olen ollut hyvin innoissani. On ollut hienoa päästä juttelemaan ihmisten kanssa ja vaihtamaan ajatuksia paremman Helsingin puolesta. Toivottavasti jokainen tiimissäni ja minua tukemassa ollut on myös saanut jotain, vähintäänkin uusia hauskoja kokemuksia.

On aika kiittää kaikkia niitä lukuisia ihmisiä, jotka ovat tuellaan, avullaan ja kyvyillään tehneet tämän kampanjan onnistumisesta mahdollisen. Haluan myös kiittää kaikkia, jotka ovat äänensä minulle antaneet. Ja myös niitä, jotka ovat edes harkinneet sitä. Kiitos tuesta ja luottamuksesta!

Minun äänestämistä harkitsevan kannattaa vielä tutustua teemoihini, taustaani, ajatuksiini ja kampanjaani näillä sivuilla. Saa myös olla yhteydessä (joona@joonahaavisto.fi), vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin. Näin tukijoukkoni vastasivat, kun kysyttiin, että miksi minä.

Äänien määrä ei ole vielä tätä kirjoittaessa selvillä. Luonnollisesti se jännittää, mutta tunne kampanjasta on hyvä ja voin olla tyytyväinen. Kaikkemme annoimme ja hoidimme kampanjan tyylillä loppuun asti. Ja se on pääasia.

Kampanja on ollut varsin suuri, yhteensä pistimme mm. jakoon yli 16 000 esitettä, 800 haalarimerkkiä, 13 kiloa suklaata ja 300 rintamerkkiä. Merkittävä osa esitteistä jaettiin kadulla ja loput jaettiin asuntojen postiluukkuihin tiimiläisten toimesta. Ensimmäinen kampanjan suunnittelutilaisuus pidettiin huhtikuun puolivälissä, ehdokashaastattelussa kävin helmikuussa. Minulla oli mukana aivan mahtava tiimi täynnä erilaisia ihmisiä. Uskon, että monille tämä oli samalla myös upea tilaisuus verkostoitua ja löytää uusia tuttavuuksia. Koko porukka on ollut mukana positiivisella hengellä ja innokkuutta ei puuttunut. Lokakuun alusta lähtien olemme olleet liikenteessä seitsemästä aamulla iltamyöhään lähes jokaisena päivänä.

Kaiken kaikkiaan rahaa kampanjaan käytin lähemmäs 6000 euroa, josta muilta saatua tukea oli 2000 euroa, loput omia säästöjä. Lisäksi ansionmenetyksen lokakuun osalta voisi myös huomioida kampanjaan käytettynä rahana. Vaalirahailmoituksen tein ennakkoon.

Lopuksi haluan kiittää vaimoani Johanna Kare-Haavistoa tuesta ja jaksamisesta. Lisäksi kiitos työnantajalleni ja asiakkaalle ymmärryksestä lokakuun vapaihin. Tiistaina palaan töihin ja arkeen, toivottavasti kaiken lisäksi myös valtuutettuna. Kävi miten kävi, tulen ajamaan näitä samoja teemoja tulevaisuudessakin.

Tähän kuvaan on hyvä päättää:

Mitä mieltä sinä olet?

Yksi kommentti artikkeliin “Kampanja ohi, lämpimät kiitokset