fbpx
263

Kiitos luottamuksesta

Sain kunnallisvaaleissa 296 ääntä, se on paljon, kiitos jokaiselle äänensä antaneille. Kiitos myös sitä harkinneille. Kiitos luottamuksesta. Ääni ei missään nimessä mennyt hukkaan, sillä rakennetaan tulevaa. Jatkan politiikassa vaikuttamista kuten tähän saakka, järjestöissä ja lautakunnissa. Toivon ja yritän saada itselleni hyvää lautakuntapaikkaa jostain Helsingin lautakunnista. Lupaan kirjoitella blogia saamani lautakunnan aiheista ja muista ajankohtaisista aiheista vaalien välilläkin.

Hieman harmittaa alhainen äänestysprosentti, Helsingissä 57,2 %. Toivoin, että olisin myös omalta osaltani pystynyt innostamaan ihmisiä uurnalle, olitpa puolesta tai vastaan, tärkeintä että äänestät. Tulevissa kunnallisvaaleissa trendi on kyllä saatava nousuun, sillä nämä vaalit vaikuttavat ihan jokaisen arkeen. On jokseenkin turhaa nurista, että mikään ei muutu, jos ei sitten käy edes äänestämässä. Nuoret ja nuorekkaat ehdokkaat varmasti toisivat muutosta ja uusia ajatuksia kaupungin päätöksentekoon, mitenkään pidempään mukana olleiden kokemusta väheksymättä.

Uudelta valtuustolta toivon rohkeita tekoja kaupunkimaisemman Helsingin eteen, entistäkin huolellisempaa ja kattavampaa liikennesuunnittelua, elinvoimaista ja kannustavaa elinkeinopolitiikkaa sekä kaupunkilaisten tuottaman kaupunkikulttuurin mahdollistamista. Eikä taloudellinen tilanne ole kovinkaan vakuuttava, kaupungin velkakehitys on saatava pysähtymään. Valtuutetuksi ja varalle tuli valituksi monet arvostamani poliitikot ja ystäväni.

Nämä vaalit ovat nyt kuitenkin ohi. Kampanja oli aivan mahtava. Vaikka valtuustopaikka ei irronnut, on tunne kampanjasta upea ja kyllä saadut äänet lämmittää mieltä. Kampanjassa oli mukana huiput tyypit ja uusia mahtavia kokemuksia tuli valtaisasti. Tällaisen kampanjan me tehdään mielellään uudelleen, vielä näkyvämmin, vielä isommalla porukalla ja paremmalla nosteella.

Vielä kerran suurkiitos kaikille mukana olleille ja äänensä antaneille.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Parhain terveisin,
Joona

Kunnallisvaalien tulokset on nähtävissä mm. Ylen sivuilla

Mitä mieltä sinä olet?