fbpx
263

Tervetuloa vuosi 2013

Joulut vietetty rauhallisissa merkeissä. Odotan jo oikein innolla vuotta 2013. Marraskuun ja joulukuun aikana olen kehitellyt uusia kuvioita tulevalle vuodelle. Luvassa on lautakunta- ja järjestötoimintaa päivätyön ohelle.

Helsingin Kokoomuksen valtuustoryhmä on päättänyt esittää minua Helsingin ympäristölautakuntaan varsinaiseksi jäseneksi kaudelle 2013-2016. Valtuusto vahvistanee päätöksen tammikuun alussa ja lautakunnan ensimmäinen kokous uudella kokoonpanolla on tammikuun lopulla. Olen päätöksestä ja saamastani luottamuksesta todella innoissani, olenhan seurannut kyseisen lautakunnan asiakirjoja ja toimintaa aktiivisesti jo puolen vuoden ajan varajäsenenä ollessani. Lisäksi lautakunnan kokoonpano vaikuttaa oikein hyvältä, mukana on ihmisiä joiden kanssa olen toiminut eri kuvioissa aikaisemminkin. Odotan suurella mielenkiinnolla kaupungin ympäristöpolitiikan tekoa tulevien ympäristölautakunnan vaikuttajien kanssa.

Viime vuoden puolivälistä alkaen olen ollut mukana Eurooppanuorten toiminnassa paikallisjärjestö Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry:n kautta. Ensi vuodelle saimme hyvän hallituskokoonpanon ja minut valittiin järjestön puheenjohtajaksi. Lisäksi valtakunnallisen kattojärjestö Eurooppanuoret ry:n vuosikokous valitsi minut järjestön hallitukseen. Eurooppanuoret tekee hyvää työtä eurooppa-aiheisten keskustelun herättelijänä ja tiedon levittäjänä, toiminnassa on mukana asiantuntevia ja innostuneita nuoria. Ilo olla mukana vaikuttamassa järjestön toimintaan varsin aktiivisella panostuksella.

Myös puolueen sisällä luvassa myös aktiivista järjestötoimintaa. Lähdin mukaan avarakatseiseen ja innostavaan porukkaan. Olen siis mukana Helsingin Edistyskokoomus ry:n hallituksessa.

Näillä kuvioilla tekemistä, verkostoitumista ja vaikutettavaa riittää vuonna 2013. Odotan innolla ja mielenkiinnolla! Kirjoituksia luvassa ja saa olla myös yhteydessä mikäli herää kysymyksiä tai haluat keskustella aiheista enemmän.

Mitä mieltä sinä olet?