fbpx

Ehdolla HOK-Elannon vaaleissa, nro 299

tiimikuva_variMelkein neljän vuoden jälkeen on taas tullut mielenkiintoinen tilaisuus olla itse ehdolla vaaleissa, tällä kertaa alueemme osuuskaupan vaaleissa. HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille, eli kyseessä on taho joka vastaa alueen S-Marketeista, Alepoista, Prismoista ja monista ravintoloista. Asiakasomistajia, eli viherkorttilaisia, alueella on noin 600 000. Joka neljäs vuosi asiakasomistajat valitsevat HOK-Elannolle edustajiston, joka käyttää omistajien ääntä sen hallinnossa. Vaalit käydään pian, 18.-29.4.2016. Äänestysohjeet ja laput toimitetaan kotiin äänioikeutetuille, ja äänestää voi tietysti myös verkossa.

Olen ehdolla näissä vaaleissa numerolla 299. Mielenkiinnolla mukana ja valmiina toimiin mikäli äänimäärällä edustajistoon päästään. S-ryhmän liikkeet ja palvelut alueella ovat vahvassa markkina-asemassa ja on tärkeää, että sen hallinnossa on kauppojen ja palvelujen kehittämisestä kiinnostuneita ihmisiä mukana. Osuuskauppa on jo ottanut verkkokaupan varsin tyylikkäästi haltuunsa, mielestäni digitaalisia palveluita tulee kehittää ja laajentaa edelleen. Osuuskaupan tulee myös panostaa monipuolisuuteen ja laatuun, esimerkiksi kysyntä erilaisten luomu- ja kasvisruokatuotteiden osalta kasvaa kokoajan. Tässä on syytä olla ajan hermoilla.

Lisää tietoa HOK-Elannon vaaleista

Mitä mieltä sinä olet?