fbpx
263

Uusia luottamustehtäviä

Helsingin Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää minua kaupungin digitialisaatiotoimikunnan varapuheenjohtajaksi kesäkuussa alkavalle valtuustokaudelle. Olen erittäin innoissani tästä tulevasta tärkeästä tehtävästä.

Kaupunki digitalisoi palvelujaan ja toimintojaan hyvää tahtia. Olennaista on olla jatkuvasti valppaana muutoksessa. Kaupungin palvelut on oltava helppokäyttöisiä ja kätevästi kaupunkilaisten ulottuvilla.

Digitalisaation ei ole tarkoitus olla sitä, että hankitaan tuhansia tabletteja tai luodaan sähköinen lomake paperisen rinnalle. Sen sijaan palveluja on kehitettävä asukaslähtöisesti ja vuorovaikutusta lisäten. Tuloksena on oltava helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka palvelevat kattavasti ja mahdollisimman sujuvasti kaupunkilaisia.

Lisäksi valtuustoryhmä esittää minua Helsingin liikennelaitoksen (HKL) johtokuntaan varajäseneksi. Liikennelaitos vastaa ratikoiden, metrojen ja Suomenlinnan lautan liikennöinnistä sekä kaupunkipyörien toiminnasta. Näillä kulkuvälineillä liikkuu valtava määrä kaupunkilaisia, tärkeää on tarjota toimivaa ja kattavaa liikennenöintiä.

Nöyränä ja kiitollisena valmiina näihin tehtäviin. Kirjoittelen aiheista lisää viimeistään kunhan uusi valtuustokausi pääsee kunnolla alkuun.

Kiitos valtuustoryhmälle luottamuksesta ja vielä kerran kiitos minua äänestäneille sekä tukeneille. Näitä tehtäviä ei olisi tullut ilman hyvää vaalitulosta ja kyseisten aiheiden nostamista pinnalle vaalien aikana.

Mitä mieltä sinä olet?