fbpx
263

Joona Haavisto

Helsinkiläinen ohjelmistoinsinööri, tiimijohtaja ja kahden lapsen isä. Kaupungin varavaltuutettu (kok.) ja digitalisaatiotoimikunnan varapuheenjohtaja.

Ehdolla kuntavaaleissa numerolla 263.
Äänestä ennakkoon 26.5.-8.6. tai vaalipäivänä 13.6.

Lue lisää

Toimiva Helsinki

Työssäni käytän paljon aikaa sovellusten ja järjestelmien toimivuuden varmistamisen parissa. Haluan ajatella myös kaupunkia kokonaisuutena, jota kehitetään arjen toimivuus edellä. Oli sitten kyse kaupunkilaisten käyttämistä palveluista, urbaanista kaupunkielämästä tai kestävästä kasvusta, Helsinkiä tulee kehittää helsinkiläisille.

Helsingin visiona on olla maailman toimivin kaupunki. Se on mielestäni hyvä tavoite ja haluan olla kehittämässä Helsinkiä paremmaksi paikaksi asua ja elää meille kaikille. Olen kiteyttänyt vaaliteemani kahteen sanaan: Toimiva Helsinki.

Lue lisää

Joona Haavisto

Olen Joona Haavisto, 37-vuotias helsinkiläinen perheenisä. Olen Kokoomuksen ehdokas kuntavaaleissa numerolla 263. Koulutukseltani olen ohjelmistoinsinööri ja kaupunkipolitiikassa olen mukana varavaltuutettuna sekä digitalisaatiotoimikunnan varapuheenjohtaja. Asun Hermannissa ja teen töitä ohjelmistoalan konsulttiyrityksessä.

Lue lisää

Kysely

Tule mukaan

Olen ehdolla kevään kuntavaaleissa ja tarvitsen sinut mukaan!

Hyvää ja vaikuttavaa kampanjaa ei tehdä yksin – mukaan tarvitaan paljon väkeä. Kaikki apu on arvokasta ja parhaat ideat syntyvät yhdessä tekemällä. Yksi tapa auttaa on esimerkiksi levittämällä sanaa sosiaalisessa mediassa tai muualla, tutuille ja ystävillesi.

Mukaan pääset ilmoittamalla yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä suoraan Joonaan (joona@joonahaavisto.fi / p. 040 532 3597).

Tule mukaan


Osallistua voit myös kartuttamalla vaalikassaa. Näkyvä ja vaikuttava kampanja tarvitsee onnistuakseen rahaa. Varoja käytetään mainoksiin, vaaliesitteisiin ja kampanjamateriaaleihin. Pienikin tuki on tärkeä ja jokainen euro käytetään kampanjaan.

Lahjoita kampanjaani


Joona Twitterissä

Jos nyt innostuu #koronapassi takia nyt hankkimaan rokotuksia, ehtiikö vielä pikkujouluihin? Ei taida rokotusvälin ja odotusaikojen vuoksi. 🤔 Minulla toki passi näyttää vihreää.

Olin viettämässä iltaa, mutta nyt matkalla kotiin, jää tämän yön jännittävyys kokematta. Kaikki kannatus koronapassille ja rokotuksille, mutta saapa nähdä miten parin tunnin päästä omakanta skaalautuu. Toivottavasti pysyy pystyssä.

#Etätyösuositus päättyy. Toivottavasti tästä jää jäljelle joustavat #etätyö'mahdollisuudet kaikkialle missä se on mahdollista. Samalla kuitenkin valtavasti kaipaa niitä kohtaamisia ja yhdessä tekemistä.

Otin rokotukset heti kun oli ikäryhmäni vuoro. 2. annoksen aikaistin kun se oli mahdollista. Ei oireita eikä muuta kuin pientä olkapään kipua. Elokuun lopussa osallistuin @helsinki koronapassikokeiluun, toinen annos oli otettu 3 viikkoa ennen, niin pääsi sisälle. #rokotustarinani

Lataa lisää